Skip to main content

🍀 Wie ging jou voor? Hier zijn enkele ervaringen van mijn klanten 🍀

Loopbaancoaching | als je niet meer alle ballen in de lucht kan houdenAl een tijdje werk ik als leidinggevende bij een schoonmaakbedrijf, waarbij ik in het voorjaar van 2019 het niet meer zo naar mijn zin had. Ik heb daarom contact gezocht voor een loopbaanadviestraject, omdat ik ervan uitging dat ik naar een andere baan zou gaan zoeken en ik de hulp nodig had van Marjolein Thoma om te kijken wat de markt nog voor 50 plussers heeft te bieden.

Er volgden een aantal gesprekken en al snel kreeg ik o.a. inzicht waardoor de onvrede in mijn werk werd veroorzaakt en ook wat ik wel leuk vond en nog steeds vind in mijn baan. De onvrede had hoofdzakelijk te maken met de planning in combinatie van werk en privé en het aangeven van mijn eigen grenzen. Dat was zeer verhelderend om dat in te zien. Nadat ik een paar veranderingen heb aangebracht in deze privé/werkstructuur kreeg ik een betere controle over de dag, waardoor ik mij ook weer beter ging voelen. Ik wil Marjolein daarom bedanken voor haar professionele begeleiding.

-I.G

Het Coachbureau heeft mij fantastisch geholpen toen ik op een kruispunt in m’n leven stond. Dankzij Marjolein ben ik nu op de voor mij goede weg.

-K.V.B

Ga jij ook met oogkleppen door het leven | Het Coachbbureau SteenwijkMijn vraag voor het loopbaantraject was breed. Dit is voor het aantal uren dat het traject duurt een uitdaging.

Marjolein heeft mij geholpen om het proces om te zetten in behapbare stappen. Ook heeft zij mijn ogen geopend over waar ik in het proces stond. Ik ga altijd voor het maximale. Marjolein heeft mij laten zien dat tussenstappen ook stappen zijn. 6 weken na onze gesprekken ben ik begonnen op een nieuwe afdeling. Een goed resultaat.

-D.C

Solliciteren beschouw ik als erg saai, daarnaast is het ook nog eens vrij ingewikkeld. Het is namelijk erg makkelijk om door de bomen het bos niet meer te zien. Marjolein kan jou daarbij helpen. Zij zal gesprekken met jou voeren om je ogen in de juiste richting te laten kijken. Vervolgens zal ze je helpen met hoe je daadwerkelijk moet solliciteren. Denk hierbij aan het schrijven van sollicitatiebrieven en welke vragen er regelmatig gesteld (kunnen) worden in een sollicitatiegesprek. Het gaat echter niet vanzelf. Je moet het wel echt zelf willen, en ook je best willen blijven doen zodra het traject is afgerond. Anders heeft het geen nut. Inmiddels is mijn sollicitatieproces afgerond en ben ik aangenomen. Ik raad een traject bij Marjolein dus zeker aan!

-K.G

Wees jezelf. Je kunt niet altijd alle ballen hoog houden. Het Coachbureau SteenwijkIk heb de gesprekken met jou ervaren als zeer plezierig en open. Ik was enorm op m’n gemak met je. Door de vragen die je stelde, en de opties voor verandering die we doorspraken, kwam ik er langzaam achter hoe erg ik eigenlijk toch op m’n plek blijk te zitten in de branche waarin ik werkzaam ben. Mijn hart ligt hier echt. Ik wil je voor dit inzicht bedanken!!

-A.K

Bij Marjolein heb ik in 2020 een loopbaanadvies traject doorlopen. Ik ben erg te spreken over de wijze waarop ze mij geholpen heeft. Ik vat het even in kernbegrippen samen.

  • Integer & betrouwbaar
  • Betrokken & behulpzaam
  • To the point en duidelijk (draait niet om de hete brij heen ☺)
  • Pragmatische en doelgericht
  • Sensitief
  • Humor op het juiste moment

Niet met elke coach of hulpverlener heb je een klik of heb je het gevoel dat die jou verder kan brengen. Bij Marjolein had en heb ik die duidelijk wel. Confronteert op een prettige wijze zodanig dat ze mij daar in elk geval wel mee heeft bereikt.

Marjolein, ontzettend bedankt voor jou bijdrage in mijn traject bij jou!

-H.K

Marjolein van Het Coachbureau SteenwijkWederom een kordaat, inzichtelijk en duidelijke aanpak gehad in ons loopbaangesprek.

M.t.H

Het pad van een startende zzp-er is niet geplaveid en uitgestippeld met aanwijzingsborden. Jij hebt mij enorm geholpen en voorkomen dat ik op de rotonde een verkeerde afslag zou nemen. 

-Anoniem