Skip to main content

🍀 Heb je een specifieke coachvraag? 🍀

Heb jij een vraag in relatie tot je huidige werk of je gewenste, toekomstige baan? Ik bied Coaching op Maat om de zaken waar JIJ mee zit op te kunnen lossen. Wil je weten hoe ik je daarbij kan ondersteunen? Scroll verder ▾

Maak HIER een afspraak >

Strategiegesprek

Naast een kort telefonisch informatief overleg bied ik de mogelijkheid voor een (online) strategiegesprek van 30 minuten. Tijdens dit gesprek krijg je de mogelijkheid om je vraag bij me neer te leggen en te kijken of je “een klik” met mij denkt te hebben. Per slot van rekening is coaching heel persoonlijk en moet dat vanaf het eerste moment goed voelen. 

Wanneer je een vervolgafspraak maakt, breng ik het bedrag van het strategiegesprek in mindering (daarbij maakt het niet uit welke van de vervolgopties je ook kiest).

Besluit je om niet verder te gaan, dan garandeer ik je dat je in ieder geval een aantal tips en ideeën meekrijgt waar je wat aan hebt. Of dat nu sollicitatietips zijn, een verwijzing naar een collega-coach of een suggestie voor een goed boek.

>> Je gaat altijd met meer dan dat je kwam! <<

  • 30 minuten klik gesprek waarin we samen bepalen of ik iets voor je kan betekenen en hoe we het vervolg daarna aanpakken.
  • Afgesloten met enkele tips en adviezen
€ 29,-

Los coachgesprek 

Heb je een kwestie waar ik snel een oplossing voor kan aandragen en waar je geen lang traject voor nodig hebt?

Hoe werkt het? 

  • Ik bied je de mogelijkheid om vooraf je specifieke coachvraag in relatie tot werk bij mij neer te leggen.
  • We bespreken dit telefonisch door
  • Gevolgd door een (digitaal) coachgesprek van 60 tot 90 minuten. 

Dit gesprek kan live, online of telefonisch. Deze sessie wordt gefactureerd op uurbasis.

Na dit gesprek kan het zijn dat je de oplossing hebt voor je probleem, vraagstuk of uitdaging.

Soms wil je verder, je hebt de smaak te pakken. 

Coachtraject 

Wanneer je meer wilt weten over een coachtraject in relatie tot je werk of omdat je het idee hebt dat je teveel hooi op je vork hebt om nog lang op het gewenst niveau te kunnen blijven werken, neem dan contact met me op. 

Ik ondersteun je met  maatwerktrajecten, waardoor  ik geen vaste prijs vraag. Wel kan ik aangeven dat ik praktisch en pragmatisch in mijn aanpak ben en een traject gemiddeld uit maximaal 5 tot 7 gesprekken van 60 minuten bestaat. Is er eerder duidelijkheid? Dan stoppen we eerder! Duurt het langer, dan bespreek ik dat met je of ik verwijs je wellicht zelfs door naar iemand anders.

Mijn intentie is het om je binnen het afgesproken aantal gesprekken voldoende handvatten en instrumenten te hebben gegeven zodat je zelf verder kunt.

De gesprekken vinden met name online plaats zodat je niet hoeft te reizen en in de privacy van je eigen huis het gesprek kunt aangaan. Na afloop van ieder gesprek stuur ik je via de mail aanvullende opdrachten. Na een aantal maanden volgt er nog een afrondend gesprek. Hierbij kijken we samen hoe het gaat en waar je nog extra ondersteuning bij kunt gebruiken. Indien van toepassing zet ik aanvullende testen in die je kunnen helpen bij de stappen die je gaat zetten. 

Belangrijk is je inzet en bereidheid om verschillende opdrachten uit te voeren, zelfs al lijken die nog zo vreemd. Ze ondersteunen het proces en zijn daardoor belangrijk. 

Draai jij soms in rondjes? Wil je weten hoe je je doel stapsgewijs kan bereiken?Specifiek voor werkgevers en verzuimorganisaties

Ik bied tevens trajecten gericht op re-integratie of mobiliteit. Verslaglegging en rapportage stem ik af op je specifieke vraag. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Heb je vragen over Coaching op Maat? Bel of mail me voor een afspraak!