Coaching

Je kunt bij het coachbureau terecht voor diverse coaches. De basis voor het bedrijf is gelegd door Marjolein Thoma, een praktische coach gericht op alles wat met werk, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer te maken heeft. Zij begeleid mensen die op zoek zijn naar een andere carriere, of werknemers die getroffen worden door een reorganisatie en het even niet meer weten, maar ze staat ook klaar voor coaching bij hun terugkeer op de werkvloer na lang(er)e afwezigheid. Daarnaast is zij in te zetten voor verandertrajecten waarbij teams anders moeten gaan werken dan zij gewend zijn.

Naast Marjolein zijn er coaches actief met een eigen specialisatie. Voorbeelden daarvan zijn wandelcoaching, NLP, Mindfullness, Voice Dialogue of BMR.

Het Coachbureau werkt met vaste tarieven voor alle coaches. Daardoor weet je als geinteresseerde op voorhand waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Iedere coach, ook Marjolein zelf, kan aan de hand van opleidingen en diploma’s aantonen dat zij goed opgeleid zijn. Daarnaast zijn de coaches voor wie dit van toepassing is ook aangesloten bij belangenverenigingen. Naast integriteit en professionaliteit vraagt zo’n vereniging ook een continue ontwikkeling (PE) als vakprofessional. De coaches doen dit door middel van het volgen van opleidingen, trainingen of seminars.

Meer weten? Bel of mail ons voor een afspraak!