Dan komt ergens dat moment dat je besluit om “wat je graag doet” een eigen professionele structuur te geven. Niet meer even erbij, maar als zelfstandig bedrijf neerzetten. Het idee is deze zomer al geboren en de eerste reacties waren lovend. Vol vertrouwen heb ik een aantal vervolgstappen gezet, want “ach, dat doe ik er wel even bij”. Niets is echter minder waar. Een bedrijf neerzetten heeft tijd en aandacht nodig en kost geld. Tenminste, het is mijn persoonlijke overtuiging dat bij een goede start met professionele uitstraling ook een financieel budget hoort.

Uiteindelijk heb ik mezelf de rust gegund om het ontwikkelen van mijn tweede onderneming in mijn eigen tempo te doen. Dat betekent dat het een half jaar langer heeft geduurd dan mijn oorspronkelijke planning en dat ik nu eerst op kleinere schaal start, maar dat mag!

De hoofdlijnen staan en de komende week komt alles samen. Het logo was klaar en de website staat in de steigers. Teksten moeten nog worden aangepakt, maar bovenal moet er structuur zijn, herkenbaarheid. Zeker omdat ik de samenwerking met anderen aan wil aangaan, moet het herkenbaar zijn en blijven.

Vanaf maart is het dan eindelijk zover. Wanneer alles op het juiste moment samenkomt, gaan we officieel van start met

“Het Coachbureau”, uw partner bij coaching, training en begeleiding.

Een full service concept, one stop shop, of hoe je het ook maar wilt noemen. Eigenlijk zijn 1 telefoonnummer en emailadres genoeg voor je vragen op het gebied van coaching en begeleiding. Omdat ik natuurlijk ook niet alles kan (of weet ?), gaan we strategische samenwerkingen aan met andere coaches, trainers en adviseurs. Alles met als doel om partijen die door de coachbomen het spreekwoordelijke bos niet meer zien, gericht te ondersteunen.

Doel is om partijen die door de coachbomen het spreekwoordelijke bos niet meer zien, gericht te ondersteunen.

En dan bedoel ik niet grootschalig met big data of geautomatiseerde selecties. Ook geen abonnementen waarbij je als coach maar moet afwachten of dat überhaupt succesvol gaat zijn.

Bij Het Coachbureau krijg je antwoorden die passen bij jouw vraag; maatwerk dus waar je wat mee kunt!

Geïnteresseerd? Blijf ons vooral volgen, want we gaan ervoor! En wanneer de eerste marktverkenningen maatgevend zijn, dan kunnen we zeker ook ondersteuning van ervaren coaches gebruiken, want zoals gezegd wij weten en kunnen ook niet alles!