Skip to main content

Het afgelopen jaar heb ik coachgesprekken mogen voeren met verschillende mensen gericht op loopbaanadvies en -ontwikkeling. Deze gesprekken konden worden aangevraagd via een regeling vanuit het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid waarbij je aan een aantal voorwaarden moest voldoen.

Door alle ontwikkelingen rondom corona en de effecten die dit heeft op de arbeidsmarkt wordt dit gesubsidieerde ontwikkeladvies weer open gesteld. De doelgroep wordt daarbij verbreed, want ook wanneer je werkzoekend bent, kun je zo’n traject aanvragen en het is niet langer leeftijdsgebonden (eerder was het nog > 45 jaar). Meer informatie vind je hier!
In juli worden de details en exacte voorwaarden bekend gemaakt, maar bij interesse kun je je nu al opgeven. Zodra de voorwaarden bekend zijn, kijken we of je daaraan voldoet en nemen we contact met je op om je in te plannen, of je te vertellen waarom je niet aan de criteria voldoet. Wil je de ontwikkelingen zelf volgen dan kan dat via de site van Hoe werkt Nederland.

Praktische informatie:

  • Je kunt je nu al aanmelden via ons contactformulier.
  • We werken op volgorde van (voor-)aanmelding.
  • Een traject duurt gemiddeld 4 uur en bestaat uit 3 gesprekken, vooraf gegaan door een korte intake/kennismakingsgesprek.
  • Tijdens de gesprekken kijken we naar je loopbaan in de afgelopen jaren, je huidige positie, de toekomst, alternatieven die er zijn en natuurlijk je CV en sollicitatietechnieken. Verder geven we tips en trucs en de mogelijkheid om gebruik te maken van ons netwerk.
  • Vanuit Het Coachbureau kunnen we op kantoor afspreken, op locatie of via een digitale verbinding. We werken via Zoom, Teams of eventueel GotoMeet.
  • Door ons digitale netwerk kunnen we tegenwoordig landelijk werken.

AANMELDEN

Het Coachbureau is een initiatief van Marjolein Thoma. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in verschillende functies die verband houden met de arbeidsmarkt. De laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in veranderingen op de werkvloer en het effect dat dit op medewerkers kan hebben. Daarnaast is zij adviseur voor organisaties die als goed werkgever willen optreden, maar daar ondersteuning bij wensen. Deze projectopdrachten voert zij uit binnen overheid en bedrijfsleven. Marjolein is lid van de NOBCO (Nederlandse Organisatie voor BeroepsCoaches) en volgt voor haar coachwerk de richtlijnen van deze organisatie.